Nezatracujte masáže – Kromě těch tradičních si dopřejte i něco extra. Jaké účinky mají erotické masáže?

Masáže jsou výbornou formou relaxu, kromě úlevy, potěšení a odpočinku ale přinášejí i mnohé zdravotní benefity. Na dobrou masáž má opravdu smysl jít.

Nezatracujte masáže – Kromě těch tradičních si dopřejte i něco extra. Jaké účinky mají erotické masáže?

Přijít, lehnout si a nechat o sebe pečovat v příjemné atmosféře s vůní éterických olejů. Takhle si asi všichni představujeme dobrou masáž. Od hlavy až k patě, když si vezmete, co všechno vás může trápit, na každý problém znají fyzioterapeuti fintu, po které se vám uleví. Asi nejznámější jsou masáže zad, záda bolí většinu populace a na uvolnění svalstva fungují masáže skvěle. Kromě toho ale známe masáže v podstatě každé jiné části těla, výjimkou nejsou ani masáže intimních partií. A na tyto netradiční masáže se zaměříme, protože každý by to měl někdy vyzkoušet.

masáž zad

Má to smysl a není to jen o rozkoši

Erotickou masáž můžete provádět v podstatě kdekoliv, pokud si troufáte, můžete to zkusit doma se svým partnerem, protože upřímně, co může být lepšího, než si doma navodit skvělou atmosféru, zapálit vonné svíčky, uvolnit se a nechat se eroticky dráždit na intimních partiích. Ale pozor, erotické masáže nejsou jen o rozkoši. Jsou o uvolnění, o vnímání a navíc mají vliv na sexualitu jako takovou, mohou zlepšit mužskou erekci, mohou vám pomoci odhalit citlivá místa a zbaví vás studu. Taková erotická masáž penisu by se určitě neměla podceňovat. Mužům se pravidelnou masáží intimních partií může zlepšit prokrvování penisu, zlepší se stav močového ústrojí a také masáž pomáhá bránit problémům s prostatou. K tomu navíc můžete přidat masáž samotné prostaty a zdraví mužství máte zaručeno.

pomůcky k masírování

Doma nebo v salonu

Začínáte uvažovat o tom, že byste doma erotickou masáž vyzkoušeli? I když jsme zatím zmiňovali jen masáž plnou erotiky pro muže, ani na ženy se nesmí zapomínat. Pokud se rozhodnete vyzkoušet to doma, zajistěte si dostatek soukromí a svíček a začněte se masírovat navzájem, pomůže vám to utužit vztah a zlepšit sexuální život, o zdravotních výhodách nemluvě. Pokud jste odvážnější nebo si na to doma netroufáte, zkuste navštívit speciální masážní salony, které tyto služby nabízejí.

Profesionální masérky se vám jistě zalíbí, navíc si masáž užijete zase úplně jinak. Nezapomínejte ale na to, že cílem masáže je maximálně skvělý pocit, pokud se nedokážete patřičně uvolnit a užít si to, masáž bude pro vás spíše utrpením a to by rozhodně neměla být. Ne každý se zkrátka dokáže svléknout před cizím člověk a uvolnit se, což je u masáže zcela zásadní.